interview med Emma Holmberg Lange
4.6 (91.43%) 7 votes

Vi vil gerne byde velkommen til Emma Holmberg Lange. Emma blev i 2018 udnævnt til Miss Multimedia 2018 igennem skønhedskonkurrencen Miss Danmark 2018. En flot titel, som ifølge for os ikke kommer overraskende, hvis man tager et nærmere kig på hendes flotte blog og instagram. Velkommen til Emma.

Kan du beskrive dig og din blog til de læsere, som måske ikke har mødt dig før?

Jeg prøver at forholde mig meget jordnær og udgive indhold, som kan være med til at inspirere unge både mht. Rejser, mode spisesteder og mine personlige holdninger samt meninger ift. Diverse emner. Derudover kan jeg uden tvivl karakteriseres som “en kreativ type”, hvilket kommer til udtryk på både min instagram, på et lærred eller på papir.
Så er jeg også ofte ret spontan, hvilket tit resultere til impulsive rejser og ture- som jeg med glæde deler ud af.

Hvad er det bedste ved at have sin egen blog og hvorfor?

Det er nok ens eget personlige frirum. Man kan ytre sig som man vil. Om det er omkring én bestemt niche eller blot sine tanker og hverdag styrer man helt selv. Man har frihed til at blogge om, hvad man selv har lyst til. Jeg nyder selv, at nørde rundt med billedredigering og føler der er noget terupeutisk ved at skrive, forklare, fortælle og dele ud af.

View this post on Instagram

😄

A post shared by Emma Holmberg Lange (@emma_lange) on

I år vandt du titlen som Miss Multi Media 2018. Endnu en gang stort tillykke med det! En titel, som mange med sikkerhed kigger langt efter. Det bringer spørgsmål op:  (Hvor fandt du din inspiration fra, og hvad gjorde du for at vinde?)

Titlen som Miss Multi Media håbede jeg allerede fra starten af at vinde, hvilket var årsagen til at jeg brugte så meget tid og kræfter på at skrive personlige opslag hver dag. Alle finalister får hver deres facebookside, hvor vi kan poste om os selv, konkurrencen og hele forløbet. Det er en god måde at opdatere sin omgangskreds på, og andre kan lære dig bedre at kende.
Udover at skrive opslag f.eks. Om mig som barn, mit forbillede, mine bootcamps og nye venskaber, så klippede jeg også 4 videoer sammen fra nogle af delkonkurrencerne, bootcamps og hvad jeg ellers filmede i weekenderne. Jeg har især brugt meget tid på de videoer, hvor jeg også kan vise mig selv fra en mere “upoleret” side af.
Så opdaterede jeg også hver dag min instagram med enten posts eller stories omkring Miss Danmark. Det gælder om at være synlig, og give folk et indblik ind i ens hverdag.

 

Ser man på din instagram, så møder man et flot lyst feed. Er det vigtigt for dig at føre din egen stil på alle billeder?

Mange tak! Når det kommer til mit feed på min Instagramprofil går der lidt OCD i den for mig, ja. Jeg har meget fokus på ikke at ligne mange andres, men bevare min egen stil og dele ud af mig selv, som jeg ønsker andre skal se. Det hele kan godt virke en smule “glansbillede-agtigt”, men er mit liv langt fra! Jeg har skabt mit eget visuelle univers ud fra mit liv, og jeg nyder at lege med æstetikken på Instagram.

 

Hvordan kom du i gang med at tage de flotte billeder, som i dag fylder din online tilstedeværelse? Hvilket kamera bruger du i dag kontra starten?

Jeg har altid kunne lide at tage billeder siden jeg var lille, Min familie har også gået en del op i fotografering, så min interesse kommer nok fra dem af. Ellers var jeg som ung på et foto kursus, hvor jeg for alvor fik øjnene op og interessen for billeder.
Min telefon har faktisk altid været mit kamera. Jeg startede ud med en iphone 5 og har nu en 6S’er. Ikke det bedste kamera, men ellers låner jeg mine veninders telefoner. Nogle af mine billeder på bloggen og min instagram er også taget af professionelle fotografer, da jeg synes kvalitet af billeder spiller en stor rolle.

 

Din blog er som sagt fyldt med fede billeder, bl.a. fra rejser i forskellige dele af verden. Hvilke tre steder i verden ville du rejse hen på nuværende tidspunkt? Hvorfor de tre steder?

Den er svær! Jeg elsker (ligesom alle andre nok) at rejse. Jeg indrømmer gerne at lige nu er jeg en smule vinterdeprimeret, så et mere varmt og eksotisk sted ville være tiltrængt.
Jeg har på det sidste tænkt meget på at besøge USA igen, da det efterhånden er længe siden, at jeg sidst var der i anledningen af min mormors fødselsdag og nytår.
Så har jeg længe også ønsket at opleve Australien, da jeg aldrig har været der før – og ser jo virkelig lækkert (og instaworthy) ud!

Ellers ville en lille getaway til London heller ikke være helt skidt her i vintermånederne. Jeg fejrede for få år siden nytår dér, og har siden rejst der til en del, da min veninde nu bor derover. Er også den by jeg ser mig selv bo i i fremtiden!

Hvordan oplevede du forskellen fra de professionelle photoshoots igennem Miss Danmark til din egen produktion af billeder? Hvad foretrækker du?

Til photoshootsne måtte vi ikke selv vælge “de endelige billeder”, hvilket jeg og mange af de andre piger havde det lidt svært ved. Jeg vil meget gerne selv styre, hvilke billeder der bliver offentliggjort af mig på nettet. Det er uden tvivl en oplevelse at blive klargjort til et shoot med hår- og makeupartister, men jeg foretrækker i sidste ende selv at have kontrol over mine billeder.

Oplever du af og til at støde på en kreativ blokade? Hvis ja, hvad gør du for at overkomme den?

Det er sjældent… Hvis jeg ikke får blogget i længere tid er det udelukkende kun fordi jeg har travlt med mange andre ting. Bloggen er min fritid, og jeg føler heller ikke for at dele ud om alt i mit liv der. Jeg har mange kommende og nye tiltag til bloggen. Lige pt. Er jeg igang med en ny kategori inde på min blog “Aarhus”, som er en guide rundt i byen med f.eks. Spisesteder, aktiviteter, vinbarer og meget mere.

Hvad er dine råd til en ny spirende blogger, som gerne vil fylde bloggen med flot visuelt indhold som din?

Man skal uden tvivl lade sig blive inspireret af andre, men også passe på ikke at kopiere. I starten havde jeg det svært med hele “stilen” ved min blog angående layout, indlæg, samarbejder osv. Men lærer man med tiden, hvad der passer en.
Jeg er selv meget overrasket over, hvor jeg står i dag med min, og hvor meget der er sket. Aldrig havde jeg troet jeg ville blive nomineret til en award, samarbejde med internationale virksomheder og møde så mange nye og dygtige bloggere/influencers.
Mit råd er at prøve sig frem. Så skal man selvfølgelig bare hoppe ud i det! Der er ingen regler, krav eller retningslinjer for, hvad og hvor mange gange man vil blogge. Det er trods alt, hvad man gør det til. Om det er fritid eller et fremtidig job er helt op til en selv.

Mange tak fordi du ville deltage i interviewet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *