Find det bedste kamera
4.7 (93.33%) 3 votes

Det er ikke altid lige nemt når man skulle ud og købe et nyt kamera derfor vil prøve at sætte en lang udførlig guide sammen til dig sådan du ved hvad du skal kigge efter når du skal købe nyt godt kamera. Skal du vælge et DSLR, kompakt kamera, point shot kamera, polaroid kamera, smartphone kamera eller måske action kamera.

Lige meget hvad du vælger så er der nogle ting du skal overveje og det vil vi prøver at komme bedst mulig ind på I denne artikel. Det er nu, at du har chancen for at læne dig  tilbage og slappe af med ca 5 minutters læsning. Så burde du have en bedre forståelse af kamera.

Mulighederne er mange når du skal ud at vælge et nyt kamera. Ja faktisk så mange at det kan være helt uoverskueligt. Det næste valg bliver som du skal købe online eller om du skal købe det I den fysisk butik. Skal det være Power, Wupti eller Elgiganten. Måske noget helt fjerde?

Derefter skal du finde ud af om det skal være billigt kamera eller om du skal investere lidt flere penge på et godt kamera. Dermed ikke sagt det at et billigt kamera ikke kan være godt.

 

Hvilke kamera typer er der?

Hvilken type kamera skal du købe? Grundlæggende er der tre forskellige typer af digitale kamera. Spejlreflekskamera, systemkamera og kompaktkamera. Forskellen ligger I måden billederne bliver taget på, om du kan skifte linser/ objektiver og og naturligvis prisen på kameraet.

 

Kompakt digitalkamera / point-and-shoot

Et kompakt digitalkamera kan være billige, nem at bruge, passe I lommen og hvad er utrolig robust. Du skal dog være opmærksom på, hvilken type linse kamera har. Det er nemlig typisk for disse kamera, at man ikke kan skifte linsen.

Dog kan et kompakt digitalkamera også være I den højere pris klasse. Det typisk disse kamera der er mere robuste, har mere zoom, har en bedre kamera sensor eller noget helt 4.

Det er ikke muligt at finde sådan et digitalkamera I en prisklasse der hedder 700 til 1400 kr. Det skal dog også være opmærksom på at disse typisk ikke ville være en bedre billedkvalitet end en moderne smartphone. Altså er kameraet I din iphone måske lige så godt. Det vildt og have funktioner som telefon og ofte ikke har. Det er funktioner som mere zoom I linsen eller større sensor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *