Polaroid film - billigt eller dyrt?
4.6 (92%) 5 votes

Når der snakkes om polaroidkamera, er der mange mærker at vælge imellem ift. hvilke der kan printe billeder ud. Man kan gå efter de modeller, som ligner de helt gamle originale som i gamle dage, eller man kan få en mere moderne udgave med retrolook i flere forskellige varianter og farver.

Polarroid kamera kan købes her til en god pris

Hvilke typer er der?

Fujifilm er gået hen og blevet meget kendt mærke. Det er specielt blevet populært med deres kamera Fujifilm Instax Mini, der kan fås i forskellige farver med dets retrolook. Med deres nye model Instax Share SP-1 Smarthphone har de gjort det muligt at kunne fremkalde de digitale billeder via en gratis app fra Fuji på sin Smartphone.

Hvis man går meget op i belysningen og ønsker at opnå det rigtige lysindfald på sine billeder uden de kan redigeres, inden de udskrives. Så er Lomography Lomo’Instant Mini det oplagte valg. Her er der hele tre funktioner til at kunne benytte sig af for at få sit perfekte øjeblik taget med den perfekte blitz og lysstyrke.

Men ser man på mærket Polaroid SNAP Touch, kan man både få fremkaldt sit billede med det samme, men man kan også vente med at udskrive det, hvis det f.eks. skulle regne udenfor. Derudover kan man også optage HD-video. Denne model hedder Polarid – Snap Touch Instant digital Kamera og fås i flere forskellige farver. Så ikke nok med at få taget stemningsbilleder, kan man nu også få stemningsvideoer.

Men hvis man ønsker det helt gamle retro look, når man skal fange sine gode mindeøjeblikke, så er MiNT Camera InstantFlex et mærke samt model at kigge efter. Det ligner de gamle kameraer for gamle dage og så er det større end mange af de nyere modeller, dog er prisen også højere.

 

Fujufilm Instax vs Polaroid, hvad er forskellen?

Forskellen mellem disse to mærker er, at Fujufilm har knappen selfiemode, så kameraet kan fokusere på ansigter samtidig med det har et lille spejl, så man kan se om alt er, som det skal være inden billedet bliver taget. Derudover har Fujifilm to små vedhæng i siderne som gør det muligt at putte en kæde eller snor i, så man kan have det til at hænge rundt om halsen.

Med Polariod bliver billederne printet og ikke udskrevet på samme måde som polaroidkamera er kendt for, ved at billederne udskrives med det samme.
Men med Polaroid kan man indstille farven på billedet og det har stik til, så man kan tilkoble det til sin computer eller mobil. Dog har denne model ikke den hvide kant rundt om billedet, som gør det muligt at skrive en lille tekst på, som polaroidbilleder ofte er kendt. for. Fujifilm kommer ud hurtigere end Polaroid, hvor billeder bliver printet ud i siden af kameraet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *