Polaroid billeder til indretning
5 (100%) 4 votes

Hvad er et polaroidkamera?

Polaroidkameraet bliver ved med at komme igen på markedet, da det er smart med sin hurtige fremkaldelse og enkelthed. Der er ingen grund til kabler og stik for at overføre sine billeder til computeren eller få sine billeder fremkaldt hos fotohandleren længere som tidligere. Med polaroidkamera skal man blot trykke på afløseren og efter et kort øjeblik kommer stemningsbilledet ud, så der er minder for livet. Hurtigt og nemt. Men der mange varianter at vælge i mellem, så det er med at finde det perfekte Polaroidkamera, som kan være med til at gøre sine minder personlige i lang tid.

 

Hvad er specielt for et polaroidkamera?

Det specielle og unikke ved at købe et polaroidkamera er, at du fremkalder din egne billeder hurtigt og nemt. Når du skal tage billeder med dit polaroidkamera, så skal det sidde lige i skabet første gang, da man ikke tager mange og vælge et ud. For med et polaroidkamera kommer der kun et billede ud. Så her er man mere umage for at tage det unikke øjeblik. Det bliver et personligt fysisk minde, hvor man har fanget det bedste øjeblik.

Retro look Polaroid Originals Onestep 2

Hvad koster et polaroid kamera?

Når man skal finde det perfekte polaroidkamera, skal man selvfølgelig også huske på, hvilke funktioner man ønsker det skal have og hvor ny en model det skal være ift. hvad det må koste. Det er vigtigt at huske på, man ikke blot skal købe et kamera. Man skal også huske at købe film udover, for at man kan få udskrevet sine billeder med det samme.

Priserne på de populære polaroidkameraer starter fra omkring de 450 og op til omkring 3000,- alt efter hvilken model man vil have fat i. Hvis man ønsker en model, som ligner de gamle originale ligger prisen oppe i den dyre ende på omkring 2500,- og op.
Kigger man derimod efter de nyere modeller i en retropink eller blå så er Fujifilm Instax mini en mulighed, hvor prisen ligger omkring de 500,-

 

Hvad koster Polaroid film?

Hvis man køber et Fuji Instax Mini, kan man med fordel købe et større pakke film, så man ikke altid skal ud og købe nye film. Her kan man finde en pakke med 2×10 billeder i formatet 4,6 x 6,2 til 179,00. Disse film passer op til fire af Fuji’s modeller.

Hvis man ønsker sine udskrevne billeder i en lækker kvalitet og kan bruges til at dekorer sit værelse eller en bog med senere er Polaroid 2×3 ZINK Paper en oplagt mulighed og til en god pris.
Her bliver gode minder gemt lækkert, nemt og billigt. En pakke med Zink Paper kan indeholde 30 eller 50 stk. fotopapir, og prisen starter ved 139,- . Men udover dem gode pris, så er Zink Paper vand- og smudsafvisende. Det er et oplagt valg af film, hvis man er ude at rejse og billederne skal gemmes i tasken. Ikke nok med at de kan ligge i rejsetasken, så har man også her muligheden for at kunne hænge dem op, når man kommer hjem med den selvklæbende bagside, når man trækker beskyttelsesfilmen af.

 

Hvordan kan man indrette med Polaroid film?

Det der er smart ved Polaorid film, det er at man ofte skriver en lille tekst i bunden på sine billeder. F.eks. dato og sted eller hvem man er sammen med. Det gør billederne lige en tand mere personlig.

Med Zink Paper kan man hænge billederne direkte op på væggen. Her kan man jo vælge at være kreativ og lave et mønster ud af alle sine billeder. Eller man kan hænge dem på en snor eller lyskæde. Alt efter hvad man er til, er det kun fantasien der sætter grænser.
Hvis man har været ude at rejse, kunne man indsætte dem i et verdenskort eller forme alle sine billeder til en cirkel eller hjerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *