Læg videoer på youtube

Hvor nogle foretrækker at fotografere, er der andre, som hellere vil lave små film og videoer af deres interessante og unikke oplevelser. Hvis du også holder af at filme og klippe videoer sammen, som efterfølgende kan præsenteres for venner, familie og bekendte, kan du med fordel læse med herunder. Vi har nemlig samlet en række gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af dine videoer – blandt andet ved at gøre brug af streamingtjenesten YouTube.

 

Videoer giver autentisk stemning

Ofte forholder det sig sådan, at en video giver en mere virkelig og autentisk stemning, end et billede eksempelvis gør. I en video kan du nemlig se mennesker, der interagerer med hinanden, du kan høre, hvad der bliver talt om, og du kan følge med i en lille historie, som udspiller sig i videoen. Dette er netop grunden til, at mange vælger at forevige deres minder med en lille hjemmelavet film eller video. Når videoen er optaget og klippet sammen, kan den vises for venner og familie, og på den måde kan disse personer således også få indsigt i den oplevelse, som du har haft. Især er videoer populære, når det gælder eksotiske rejser eller andre mere sjældne oplevelser.

 

Sørg for høj kvalitet i dine videoer

Når du optager videoer, er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at gøre dette i en høj kvalitet. Negligerer du kvaliteten af videoen, vil det nemlig få stor betydning for den samlede oplevelse, som dem, der ser videoen, vil få. Hvad angår høj kvalitet, bør du både tænke over, med hvilket kamera du optager videoen, og hvilken metode du benytter under klipningen. Meget kan forbedres under klipningen, men uskarpe billeder og rystelser kan du ikke gøre så meget ved.

At klippe videoer sammen er i høj grad noget, som læres gennem mange timers øvelse. Mist derfor ikke tålmodigheden, hvis du ikke første gang ender med det tiltænkte resultat. Det bliver næsten med garanti både nemmere og mere vellykket næste gang, du går i klipperummet. Start eventuelt med korte videoer, som du gør dig umage med, i stedet for at kaste dig over en film på flere timer. Det tager lang tid at klippe en video sammen – også længere tid end de fleste tror – og derfor kan det for mange begyndere virke som en stor mundfuld, hvis videoen er meget lang.

 

Giv andre mulighed for at se dit videomateriale

Efter lang tid i klipperummet kommer du forhåbentlig ud med et færdigt resultat, som du kan være mere end tilfreds med. Et sådant resultat vil de fleste naturligvis gerne vise frem, så det ikke blot bliver glemt et sted på computeren. En hjemmeside, som egner sig særligt godt til at streame videoer, er YouTube. På YouTube kan du oprette dig som bruger og uploade dine færdige videoer. Efterfølgende har dine venner og din familie – og i princippet alle andre med interesse for dine videoer – mulighed for at tilgå dit materiale og få glæde af indholdet.

Mangler du gode råd og vejledning til, hvordan du nemt og hurtigt streamer fra YouTube, kan du finde masser af information lige her. Det er heldigvis forholdsvist simpelt at benytte YouTube til videostreaming – både for dig, der uploader videoer, og for dig, der ser andres videomateriale. Har du derfor først prøvet YouTube et par gange, vil du fremover uden problemer kunne få stor glæde af mediet. Streaming er for mange danskere blevet den foretrukne måde at se film og videoer på, og her gør særligt YouTube sig bemærket. Benytter du derfor ikke allerede YouTube til at præsentere dine film og videoer, ligger der et stort potentiale for dine videoer netop her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *